Battente showroom 3
04
Čvc

Jedinečné designy bezfalcových dveří Battente

Bezfalcové dveře jsou známkou moderního interiéru

V dnešní době se bezfalcové dveře stávají stále populárnějším řešením pro moderní interiéry. Rozhodnutí pro bezfalcové dveře, také známé jako bezpolodrážkové dveře, znamená volbu pro čistý a minimalistický design. Tyto dveře nemají polodrážku, což jim umožňuje dokonale splývat se zárubní a vytvářet tak esteticky příjemný a harmonický vzhled. Pro odbornou veřejnost, jako jsou architekti, designéři a stavitelé, přinášejí bezfalcové dveře nejen vizuální, ale i funkční výhody.

Co jsou bezfalcové dveře?

Bezfalcové dveře, nebo také bezpolodrážkové dveře, jsou charakteristické svou absencí polodrážky, což je profilovaná hrana, která zakrývá spáru mezi dveřmi a zárubní. Tímto způsobem dveře dokonale zapadnou do zárubně a splynou s okolními stěnami. Tento designový prvek dodává interiéru moderní a elegantní vzhled. V nabídce firmy Battente najdete širokou škálu těchto dveří, které se skvěle hodí do jakéhokoli interiéru.

Výhody bezfalcových dveří Battente

Moderní vzhled a čisté linie
Jednou z hlavních výhod bezfalcových dveří Battente je jejich schopnost vytvořit čisté linie v interiéru. Bez vyčnívajících částí dveře harmonicky splynou se zárubní, což umožňuje designérům a architektům vytvářet minimalistické a elegantní prostory. Díky skrytým pantům a magnetickým zámkům je dosaženo nejen estetického, ale i funkčního řešení.

Široká nabídka materiálů a povrchových úprav
Battente nabízí bezfalcové dveře v široké škále materiálů a povrchových úprav. Můžete si zvolit mezi dýhou, lakem, laminátem CPL a speciálními HPL povrchy Polyrey. Každý z těchto materiálů má své specifické vlastnosti a přináší různé designové možnosti. Například dubová dýha nabízí přírodní a teplý vzhled, zatímco HPL povrchy Polyrey umožňují vytvářet moderní a odvážné designy s vysokou odolností.

Polyrey vzorník
Skryté panty a magnetické zámky
Jedním z klíčových prvků bezfalcových dveří Battente jsou skryté panty TECTUS od německého výrobce, které jsou 3D nastavitelné. To znamená, že dveřní křídlo lze seřídit ve třech osách, což zaručuje dokonalé usazení a hladký chod dveří. Magnetické zámky a nastavitelné protiplechy v zárubni přispívají k plynulému a tichému zavírání, což je ideální pro moderní a sofistikované interiéry.

Panty Tectus

Designové možnosti bezfalcových dveří Battente

Kolekce Battente Premium
Kolekce Battente Premium nabízí nekonečné možnosti speciálních HPL povrchů Polyrey, dubové dýhy včetně speciální rustikální “praskané dýhy” a lakovaných dveří. Můžete vybírat z textur kamene, betonu, kovu, stěrek, látek, dřeva až po inovativní 3D barvy. Tyto povrchy jsou nejen vizuálně atraktivní, ale také vysoce odolné proti poškození, což je ideální pro intenzivně využívané prostory.

Batentte Prémium praskaná dýhyDveře Battente Plné Prémium HPLBattente HPL polyrey

Battente Vanta a Battente Noble
Battente Vanta přináší jedinečný design, kdy je dubová podlaha položená horizontálně na dveřní křídlo. Tento design je perfektní pro milovníky jednotného a harmonického vzhledu interiéru. Battente Noble zase nabízí decentní svislé frézované linky do dubové švartny, což přináší moderní a stylový vzhled pro náročné interiéry.

Battente VantaBattente Noble

Battente Elite a Battente Sole
Battente Elite je ideální volbou pro ty, kteří chtějí přinést do interiéru co nejvíce světla. Tyto elegantní dveře s velkorysým prosklením a bezrámečkovým provedením zaručují dostatek přirozeného světla v každé místnosti. Battente Sole, na druhé straně, nabízí celoskleněné dveře, které jsou vhodné pro všechny projektové situace, ať už se jedná o otočné, posuvné nebo atypické dveře.

Battente EliteBattente celoskleněné dveře

CustomDesign a individuální řešení
Pro ty, kteří mají specifické požadavky a nechtějí se spokojit s běžnou nabídkou, nabízí Battente službu CustomDesign. Stačí poskytnout skicu nebo fotku svých vysněných dveří a tým Battente se postará o jejich realizaci. Tato služba umožňuje zákazníkům vytvořit naprosto unikátní a osobité dveře.

Dveře Battente Custom na přání zákazníka

Technické aspekty a kvalita provedení

Konstrukční kvalita je u dveří Battente vždy na prvním místě. Obvodový rám dveří je vyroben z masivního dřeva, což zaručuje stabilitu a tuhost. Nejčastěji používanou výplní je děrovaná dřevotřísková deska (DTD) nebo tzv. voština, která je lehká a variabilní. Tyto materiály zaručují odolnost a dlouhou životnost dveří.

Dveře s podlahou

Top kvalita kování
Kování je nedílnou součástí každých kvalitních dveří. Bezfalcové dveře Battente jsou vybaveny značkovými skrytými panty TECTUS, které jsou 3D nastavitelné. Magnetické zámky a nastavitelné protiplechy přispívají k plynulému chodu a udržení čistých linií celého dveřního systému.


Bezfalcové dveře Battente představují ideální volbu pro moderní interiéry, které kladou důraz na čisté linie, estetiku a funkčnost. Díky široké nabídce materiálů, povrchových úprav a možnostem individuálního designu dokážou tyto dveře splnit i ty nejnáročnější požadavky zákazníků. Pro architekty, designéry a stavitele představují bezfalcové dveře Battente nekonečné možnosti pro kreativní a inovativní návrhy interiérů.

Navštivte showroom Battente a objevte takřka neomezené možnosti designových dveří a skrytých systémů, které dodají vašim projektům jedinečný a luxusní vzhled.

Battente showroom 3Battente showroom 2Battente showroom